Vul het online boekingsformulier zo volledig mogelijk in en klik op verzenden. Nadat wij uw boekingsaanvraag hebben verwerkt (± 24 uur),
u ontvangt van ons per e-mail een boekingsbevestiging met daarin het huurbedrag, betalingsvoorwaarden en verdere informatie. Na ontvangst kunt u binnen 24 uur kosteloos annuleren. Maak a.u.b. de helft van het totale huurbedrag over op onze bankrekening (u vindt de relevante informatie in de boekingsbevestiging). Het contract is van kracht zodra het te betalen bedrag op onze rekening staat.
Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor aankomstdatum betaald te worden. Afhankelijk van de huurwoning sturen sommige huiseigenaren u de sleutels, maar MZ Multiservice verzorgt de sleuteloverdracht van de meeste appartementen. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur gebruik maken van de huurwoning.
vertrek
Aankomst
baby reisbed t/m ±
3 jaar10,00 €
Aantal Personen
Vakantiehuis
keukendoekset   3,50 € p.p.
Babystoel 10,00 €
Boot / Sup
Herenfiets 8,00 € p.p.p.n.
Boot /Sup  tot
Boot /Sup halve dag 13.30 tot  17.30 uur
Boot /Sup halve dag 9.00 tot 13.00 uur
Boot /Sup  Vanaf
Handoeksetset    6,50 € p.p.
bedden opgemaakt 10,00 €
Optioneel
Bij aankomst of vertrek op zondag wordt € 20, - extra in rekening gebracht. Schoonmaakkosten afhankelijk van het huis, zie woninginfo.
Reserveren kost € 25,00
Beddengoed € 8,00 per persoon
Minimale huurperiode: Afhankelijk van de woning, zie woninginfo
De prijzen zijn inclusief alle energiekosten en toeristenbelasting
Naam
Achternaam
Adres
Postcode
woonplaats
Land
E-mailadres
E-mailadres bevestiging
Tel nummer
Kenteken auto
Damesfiets 8,00 € p.p.p.n.
Aanhef:                 Meneer        Mevrouw      Fam.
                                                                                       De gegevens worden via een beveiligde verbinding naar onze server gestuurd

Gegevensbescherming: aan wie worden uw gegevens doorgegeven? Over het algemeen geven wij uw gegevens niet door aan derden. Een uitzondering is van toepassing als we hier wettelijk toe verplicht zijn of als het nodig is om een ​​aanvraag of boeking te verwerken. Dit omvat in het bijzonder de overdracht van uw gegevens aan de exploitant van het reisportaal waarmee u heeft geboekt, evenals de aanbieder van het vakantiehuis in kwestie of de aanbieder van een andere toeristische dienst. Aanbieders die buiten de Europese Unie zijn gevestigd, kunnen onderworpen zijn aan gegevensbeschermingsregels die verschillen van de Europese. Nederlands recht is van toepassing.
Ik accepteer de algemene voorwaarden.
Geen aansprakelijkheid: de inhoud van dit webportaal is naar ons beste weten zorgvuldig gecontroleerd en samengesteld. Er wordt echter geen aanspraak gemaakt op volledigheid, actualiteit, kwaliteit en juistheid van de hier gepresenteerde informatie. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor schade veroorzaakt door het vertrouwen in de inhoud van deze website of het gebruik ervan