Park Aquaronde werd gebouwd rond 1991. Het is een bungalowpark met in totaal 138 bungalows. Alle bungalows zijn van particuliere eigenaren. De bungalows zijn allemaal gebouwd op een schiereiland en hebben elk een mooi plekje aan het water. De bungalows hebben een totaal woonoppervlak van 80 m2, onderverdeeld in een entree, 2 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met (meestal een ligbad / douche, een wastafel en een 2e toilet). Een open keuken aan de waterzijde van de woning. Aan de waterzijde hebben de bungalows een grote ruit zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten. De glazen schuifwand leidt naar het terras. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien. In het overzicht van de bungalows kunt u precies zien wat de bungalows te bieden hebben. U kiest dus de bungalow die bij uw wensen past. Elke bungalow heeft een parkeerplaats. Extra auto's kunnen gratis worden geparkeerd op de grote parkeerplaats in de buurt. De bungalows zijn allemaal gelijkvloers, dus ideaal voor ouderen en lichamelijk gehandicapten. Voor kinderen kunnen reddingsvesten worden geleend.
Wilt u uw eigen boot meenemen, dan is het park ideaal voor u. Uw boot kan bij uw bungalow op de steiger worden afgemeerd.
Voorzieningen op Park Aquaronde
Jachthaven met een boothelling en een kraan. Een supermarkt, Restaurant de Brekken, een minigolfbaan. Op het park vind je ook enkele kleine speeltuintjes voor kinderen (schommels, klimrekken, paarden etc.), een jeu de boules baan en een grote speeltuin om te voetballen of andere balspelen.
Het park is voorzien van een slagboom die werkt met kentekenherkenning. In het park mag je alleen stapvoets rijden, zodat je kinderen ongestoord kunnen spelen en fietsen.

Afstand tot het centrum van Lemmer 1 kilometer
8 minuten fietsen
30 minuten lopen
Afstand tot het strand 1 kilometer
Bushalte 500 meter
Geen aansprakelijkheid: de inhoud van dit webportaal is naar ons beste weten zorgvuldig gecontroleerd en samengesteld. Er wordt echter geen aanspraak gemaakt op volledigheid, actualiteit, kwaliteit en juistheid van de hier gepresenteerde informatie. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor schade veroorzaakt door het vertrouwen in de inhoud van deze website of het gebruik ervan