Welkom op bungalowpark Plattedijk

Op slechts een paar honderd meter van het historische stadscentrum van Lemmer, direct aan de dijk naar het IJsselmeer, vindt u op bungalowpark Plattedijk de kwaliteit van ontspanning. Dichtbij de IJsselmmer gelegen bungalowpark met kindvriendelijk zandstrand en de Friese meren. Een paradijs voor gezinnen, vissers en watersporters. Een exclusieve jachthaven ligt op ongeveer 200 m afstand. Het aangrenzende sporthotel biedt tegen betaling een zwembad met sauna en solarium.  het park is verscholen achter woningen aan de paralelweg. komt U vanaf de richting strand, dan is er na de camping en 2 bungalows een smal weggetje tussen heggen door, hier komt U op het centrale parkeerterrein. Elk huis heeft een eigen genummerde parkeerplaats of garage.
Op het parkeerterein bij de inrit is vind U ook de vuilniscontainers achter een hekwerk waarvan in ieder huis een sleutel aanwezig is.


Inrichting:

De bungalows staan ​​allemaal op ongeveer 300 vierkante meter grond, met gazon en terras met tuinmeubelen om te ontspannen.
U komt het huis binnen en de grote woon - eetkamer met geïntegreerde keuken wachten op u. In de badkamer vind je de douche, wastafel en toilet. De 2 slaapkamers bieden u en uw medereizigers 4-5 bedden om uit te rusten. De bungalows zijn allemaal prive bezit, en door de eigenaren zelf ingericht, er is dan ook geen bungalow hetzelfe ieder heeft zijn eigen sfeerAdres:  Plattedijk 25
             8531 PM
             Lemmer
Geen aansprakelijkheid: de inhoud van dit webportaal is naar ons beste weten zorgvuldig gecontroleerd en samengesteld. Er wordt echter geen aanspraak gemaakt op volledigheid, actualiteit, kwaliteit en juistheid van de hier gepresenteerde informatie. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor schade veroorzaakt door het vertrouwen in de inhoud van deze website of het gebruik ervan